Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Sign up now!!

 

Vanuit het RKC wordt er geen georganiseerde reis richting de Weissensee georganiseerd dit jaar, maar op eigen initiatief deelnemen in Oostenrijk kan natuurlijk wel! Mieke gaat de uitdaging aan en schaatst de komende week zoveel mogelijk gesponsorde kilometers op de Oostenrijkse Weissensee voor het RKC! Wat zijn wij trots op deze topper!

In NL ligt er geen ijs, maar dat wil niet zeggen dat jij stil hoeft te zitten! Tijdens dit jaar kun jij zelfstandig een sportprestatie aangaan en je hiervoor laten sponsoren voor het RKC. Bij het RKC Sport Event 2022 kies je zelf waar en wanneer je deze sportieve uitdaging aangaat. Wielrennen, schaatsen, (hard)lopen, zwemmen, zo maar wat voorbeelden van sportdisciplines waarop jij je grenzen kunt verleggen. Een combinatie van verschillende sporten kan natuurlijk ook, zoals een triatlon! It’s up to you!

 

Naast individuele deelname kun je ook samen met je collega's, vrienden, familie, enz. als team een prestatie aangaan voor het RKC. Ultiem genieten, grenzen verleggen, gezelligheid, persoonlijke records, ga ervoor en schrijf je in!

Samen hopen we een mooie opbrengst bij elkaar te sporten wat ingezet zal worden voor ons voedselproject, waarbij bewoners van Block E worden voorzien van noodzakelijke hulp en primaire levensbehoeften. Help mee, ga de uitdaging aan en schrijf je in voor jouw unieke belevenis!

Check voor uitgebreide informatie en inschrijving ‘RKC Sport Event’ onder het kopje Events op deze website! 

BeFunky-collage (1).jpg
RKC Sport Event 2022

BEKIJK DE BEELDEN

BeFunky-collage (1).jpgFoto Mieke WeissenseeFoto Weissensee Oostenrijk (van Mieke)Foto Mieke Weissensee
188