Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Kospakkies uitgedeeld

 

De ouderen uit Block E in Rehoboth hadden woensdag een speciale dag op het RKC. 

Na een fijne ochtend waarop ze genoten van elkaars gezelschap en een mooie bemoediging uit Gods Woord, werden ze getrakteerd op een 'kospakkie', oftewel een boodschappenpakket. Zo werd voorzien in de nood van zowel geestelijk als praktisch voedsel. 

Omzien naar de weduwe en de wees is een Bijbelse opdracht en daar geven de medewerkers van het RKC met hun hele hart gehoor aan. Waar mogelijk probeert het RKC te voorzien in de nood die er is.


 

 

Er zijn programma’s voor jong en oud en iedereen is welkom voor zowel geestelijke hulp als ondersteuning bij praktische zaken (voedsel, kleding, enz.). 

Dit gaat veel verder dan een druppel op een gloeiende plaat. Deze druppels zijn voor sommigen letterlijk levensreddend. We zijn God dankbaar voor de trouwe inzet van de RKC medewerkers en Zijn leiding en voorziening om hulp te kunnen bieden aan hen die dat zo hard nodig hebben.

Jakobus 1:27 De zuivere en onbevlekte godsdienst voor God en de Vader is dit: wezen en weduwen bezoeken in hun verdrukking en zichzelf onbesmet bewaren van de wereld.
 

WhatsApp Image 2023-11-16 at 20.09.12
188