Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Nu jij nog!!

 

De komende periode zullen wij een aantal toppers aan jullie voorstellen die gaan deelnemen aan de RKC Prestatietocht op de Oostenrijkse Weissensee :)

Eén van de kanjers die deze uitdaging (opnieuw) aangaat is Annette Holtrust! Met haar spontane en positieve karakter is ze een echte gangmaker in de groep. Ze houdt van een grapje en een lolletje, maar ook voor serieuze gesprekken vind je bij haar een luisterend oor. 

Het heeft Annette heel wat bloed, zweet en zelfs tranen gekost de vorige edities die ze deelnam aan de Prestatietocht. Toen ze zich 5 jaar geleden voor de eerste keer had aangemeld, kon ze amper op de schaatsen staan. En desondanks ging ze er voor de volle 100% voor om zoveel mogelijk geld bijeen te schaatsen voor de kinderen in de sloppenwijk van Block E in Namibië!

 

Inmiddels heeft ze het schaatsen goed onder de knie en geniet ze er zelfs van! Ook dit jaar zet ze zich in voor een mooie opbrengst voor het RKC. Je kunt Annette aanmoedigen met een donatie onder het kopje events op deze site (RKC Prestatietocht, deelnemer Annette Holtrust) Zet ‘em op Annette, we zijn nu al trots op jou! 

En nu jij nog!! Durf jij gehoor te geven aan deze oproep van Annette en schaats jij straks met haar mee op de Weissensee? Kijk voor alle info over dit geweldige event onder het kopje Events op deze site en klik op RKC Prestatietocht 2023.
 


 

Annette Holtrust.jpg
188