Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Haal je schaatsen uit het vet en doe mee!!

 

Op vrijdag 27 januari 2023 gaat het weer gebeuren: de RKC Prestatietocht!
Verschijn (opnieuw) aan de start van deze unieke Alternatieve Elfstedentocht en schrijf je in voor dit onvergetelijke avontuur op de Oostenrijkse Weissensee!! 

Deelnemen aan de RKC Prestatietocht betekent: grenzen verleggen, schaatsen voor een geweldig doel, genieten van de omgeving en sportieve voldoening!

Ga deze sportieve schaatsuitdaging aan op het schilderachtige bergmeer en bied hiermee hoop voor kansarme kinderen in Namibië. In 2020 haalden onze deelnemers ruim 71.000 euro op voor het René Kids Centre. Samen willen we ook deze editie voor een mooie opbrengst gaan, die volledig ten goede komt aan de kinderen die lijden onder extreme armoede in Rehoboth, Namibië.

 

Naast individuele deelname kun je nu ook samen met je collega's, vrienden, familie, enz. als team de RKC prestatietocht schaatsen. Is de 200 kilometer een iets té grote uitdaging, dan rijd je bijvoorbeeld met zijn tweeën allebei 100 kilometer. Of in een team van 4, waarvan iedere deelnemer 50 kilometer voor zijn of haar rekening neemt. Met elkaar volbreng je als team de uitdaging van 200 kilometer. Maak je bedrijf, familie, vriendenkring, enz. enthousiast en geef jullie individueel of als team op!

Onder het kopje 'events' op deze website staat uitgebreide informatie over de RKC prestatietocht. Opgeven kan tot uiterlijk 30 november a.s.

Ga de uitdaging aan en doe mee!! We zien uit naar je aanmelding! :)
 

188