Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Durf jij de uitdaging aan?

Ga mee op onze unieke en inspirerende (jongeren)reis!

Wil jij graag op een echte safari in plaats van naar de dierentuin? Heb jij altijd al gedroomd over een onvergetelijke reis naar Afrika? Wil jij je vakantie dit keer eens op een heel bijzondere manier invullen en kennis maken met een heel andere cultuur? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor deze speciale reis naar Namibië! Let op: deze reis is voor 2020 inmiddels volgeboekt. 

 

Tijdens deze reis maken we kennis met het René Kids Centre. Over dit project kun je meer lezen op deze site. We gaan helpen met projecten zoals de Kidsclub, organiseren gave sportevenementen, bezoeken kinderen in het ziekenhuis en ontmoeten de mensen uit de blikkiesbuurt Block E. We zullen God beter gaan leren kennen en gaan Zijn liefde uitdelen! Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. We gaan op safari en ook heerlijk relaxen tijdens een uitstap naar Oanobdam. Winkelen in Windhoek staat ook op het programma! En er is nog veel meer, ontdek het zelf en meld je aan!

Overig-39

Wie, Wat, Waar, Wanneer?

  • We gaan op reis van 30 juli tot en met 13 augustus 2020. 
  • Er is ruimte voor maximaal 20 jongeren van 17 - 21 jaar (dit is de leeftijd die je moet hebben tijdens de reis). Er gaan zes groepsleiders mee.
  • De kosten van deze reis bedragen € 1850,- p.p. Hier zit alles bij in (denk aan vliegtuigtickets, uitstapjes, eten, drinken, slaapplek, enz.). 
  • Voordat we daadwerkelijk op reis gaan, zullen we een aantal keer bij elkaar komen. Zo kunnen we elkaar vast (beter) leren kennen, maar horen jullie ook alvast meer over de achtergrond van Namibië, het René Kids Centre, de taal, de cultuur, enz. 
Block_E-70

Opgeven

Door onderstaand formulier in te vullen laat je aan ons weten dat je graag mee wilt. Als je dit doet, ontvang je een mailtje waarin dit wordt bevestigd. Let op: dit is nog geen definitieve aanmelding! Naar aanleiding van de registratie hoor je z.s.m. van ons of er nog plaatsen vrij zijn en of we je aanmelding definitief kunnen verwerken. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 december 2019. Leuk als je er bij bent! 

Als je nog vragen hebt kun je een mail sturen naar: jongerenreis@renekidscentre.nl

Wil je je opgeven, vul dan onderstaand formulier in. We zien uit naar een supergezellige en onvergetelijke reis!

204