Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

"De vrouwenreis zette me met beide benen op de grond."

De vrouwenreis naar het RKC in Namibië is een levensveranderende reis waarin je het René Kids Centre te zien krijgt, kennis maakt met elkaar en met de medewerkers en geraakt wordt door de situatie daar. Een reis van één week, de kans van je leven. Opgeven kan nog steeds!

Jenneke van Vliet was één van de deelneemsters vorig jaar. “Een vriendin attendeerde me op deze reis naar het RKC in Namibië. Wat een super gave kans om zo’n reis te maken! Dit avontuur zette me met beide benen op de grond. Wat kunnen wij ons druk maken om dingen die er niet toe doen! De ervaring die me het meest zal bij blijven? We waren in het ziekenhuis, waar allemaal jonge baby’s lagen. We hoorden van de zusters dat sommige moeders niet terug zouden komen om hun kindje op te halen.”

“Ik besefte me door de reis dat ik me in Nederland zo druk kan maken om werk, geld, ons huis. Maar daar is zoveel armoede. De mensen krijgen niet de kans om zich over zulke dingen druk te maken. Ik zou niet met die mensen willen ruilen, maar tegelijkertijd kan ik wel van ze leren. Een wereld vol luxe kan er ook voor zorgen dat je de verkeerde prioriteiten stelt. Je kunt rijk zijn, maar geestelijk arm. Als ik terug denk aan de reis, herinner ik me dat ik me druk moet maken om de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.”

Van 7 t/m 17 maart 2016 organiseren we een vrouwenreis naar het RKC in Namibië. Wil je meer info? Mail ons!

188