Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

5e editie “Tour de Baie Dankie” 6 september 2014

Een in alle vroegte uitgezet parcours met een lengte van 65 of 125 km bracht ons over prachtige wegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Hier en daar had men een lekkere stevige klim verstopt. Als we spreken over klimmen denken wij aan  “de Knobbel”. Deze berg als opwarmertje direct aan het begin van de koers heeft een lange aanloop met een leuk stijgingspercentage.  Op ruim 70 kilometer ging de route via de  “Apeldoornsestraat – Amersfoortseweg”. 10 km vals plat met lekkere eindspurt richting Uddel “Aardhuisweg”. Verzorging werd na een kleine 90 km dus ook met open armen ontvangen in de vorm van een lekkere krentenbol, banaan, kopje koffie en overheerlijke groentesoep uit oma’s tijd.  Op naar het  toetje de “Burgemeester Honcooplaan” in Hattem. Hier zakte menig rijder door het ijs. Bovenbeentjes waren op dat moment ietsje zwaarder dan bij de start, maar….iedereen kwam boven!

Alle fietsers genoten zichtbaar van het heerlijke weer, het mooie uitzicht langs de IJssel, die de korte route via de IJsseldijk passeerde, de onderlinge gesprekken en de nieuw ontstane contacten.

Als TdB-ers zijn we dankbaar, gezegend en heel erg blij dat alle deelnemers zonder kleerscheuren veilig mochten finishen bij de ATB club. Rijders hartelijk dank voor jullie enthousiasme, 100% inzet en meegebrachte sponsorgelden bestemd voor het René Kids Centre in Rehoboth (Namibië). Ik zie uit naar editie 6 op de eerste zaterdag in september 2015.''

188