Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Basisschool doet mee aan RKC kraskaarten actie.

CBS de Regenboog uit Creil heeft al eerste basisschool meegedaan aan deze actie.

Deze kleine basisschool met bijna 70 leerlingen is enthousiast begonnen aan deze actie. Bijna alle leerlingen van deze school kennen het RKC want 'hun juf Hanneke' woont in Namibie. Veel kinderen hebben les van haar gehad. Deze school heeft de prachtige opbrengst van €527,05 bijelkaar gekrast! Hiermee kunnen er speeltoestellen voor bij het René Kids Centre aan worden geschaft. Aan alle kinderen van CBS de Regenboog: BAIE DANKIE!

De kraskaarten actie werkt eenvoudig: De kinderen krijgen een kraslot en gaan hier mee naar familieleden, kennissen, buren en/of vrienden. Deze mensen krassen een vakje open en geven als gift het bedrag dat in het vakje staat (bedragen tussen de €0,50 en €2,00). Een volledig open gekraste kraskaart is €15 waard. Als ieder kind uit de groep het geld in heeft geleverd mag de groep een 'Baie Dankie spel’ uitzoeken. 

Bij elke 10 extra kraskaarten mogen de kinderen nog een spel uitzoeken. Wilt u met uw school of kerk ook meedoen met deze actie? Of wilt u meer informatie? Dat kan! Neem dan contact op via dit emailadres: kraskaartenactie@renekidscentre.nl

188