Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Bouw & Planning

Het ziet er veel belovend uit, want inmiddels is er een aanbetaling van 50% verricht voor alle inventaris (excl. keuken) in het hoofdgebouw. We hopen in februari de klaslokalen, receptie en kantoor  te voorzien van splinternieuwe meubels, zoals schoolstoelen, bureau’s, schoolborden, vergadertafels, kleine en grote schooltafels, picknickbanken voor de kidsclub kinderen, opbergkasten etc.

Vervolgens in mei zullen er 500 stoelen worden geleverd voor in de grote zaal. En dat niet alleen, ook zal al het geluidsapparatuur worden geïnstalleerd. Hierbij valt te denken aan lichten, boxen, beamer, kabels en microfoons. Dit betekent dus ook dat de verwachting is dat in mei de grote zaal volledig afgerond zal zijn.

In september zal de laatste inventaris komen met betrekking tot de eetzaal, keuken, entree, computer –en vergadertafel en kiosk.

Op dit moment is de aannemer een flinke hoeveelheid tegellijm aan het kopen, want de tegelzetter heeft heel wat vierkante meters voor zich in het verschiet liggen, te beginnen met de grote zaal (450m!!). De schilder heeft het plafond in de grote zaal geverfd en zal deze week ook de muren een eerste laag verf geven. De aanblik veranderd hiermee gelijk, een kleurtje doet al snel wonderen. De metselaar heeft de vloer in de keuken gestort. Al het stort, pleister en metselwerk is daarmee verricht. De timmerman heeft nog een paar plafond platen te gaan en dan zit het plafond er ook in door het hele gebouw.

 

Al met al begint het er op te lijken en kunnen we niet wachten tot het af is!
 

Zie hieronder een korte fotoimpressie.


 De vloer is gestort in de keuken


 De tegels liggen klaar voor de tegelzetter

188