Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Een zaaier ging uit om te zaaien…

Tegenover het hoofdgebouw, aan de overkant van de weg, is een stuk grond aangekocht waar op dit moment een hek omheen wordt geplaatst. We hopen hier in de toekomst verschillende soorten groenten te verbouwen.Maar niet alleen tegenover het hoofdgebouw zijn we met iets agrarisch bezig, ook op ons eigen terrein hebben we een moestuin aangelegd. Hoewel niemand van ons echt groene vingers heeft en de zon hier het kleinste beetje groen binnen de kortste keren verschroeid, hopen we, met de hulp van onze Namibische medewerkers, alvast wat ervaring op te doen in het telen van groenten.

Hopelijk oogsten we over drie maanden de eerste wortels, tomaten en paprika’s. Ook spruiten de eerste moringabomen op. Deze bomen krijgen bladeren die heel gezond zijn. Kortom, het is hier lente.

P.S. Het grootste gevaar op mislukking van de moestuin zit niet in de 'te hete zon' of 'te weinig regen', nee, er zijn nog wel eens personen die bij het zien van een moestuin over het hek klimmen en alles uit de grond trekken... we zullen zien!

188