Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Er is een laatste keer voor alles…

De laatste keer Youth Night…
…hielden we in de grote zaal. Iedereen was uitgenodigd op z’n mooist te komen en we aten lekker aan mooi gedekte tafels. Er waren 70 jongeren die we over 10 tafels hadden verdeeld en waar we een kerst-quiz mee hebben gehouden. Ze moeten antwoorden geven op vragen, liedjes afzingen, verschillen zoeken e.d.  Aan het eind van de avond onder het genot van een toetje werd het winnende groepje bekend gemaakt. Samen hebben we afgesloten met gebed, we zien elkaar weer in Januari.

De laatste keer Kidsclub…
… heeft dit jaar alle records verbroken!  962 kinderen kwamen er deze maandag opdagen. Dat is het dubbele van ons gemiddelde. Gelukkig hebben we nu een grote zaal waar het lekker koel is en waar de kinderen allemaal met gemak in pasten. Terwijl de kinderen een kerstfilm keken werd er in de keuken har gewerkt en kon iedereen met een dubbele boterham naar huis.

De laatste keer huiswerkklas…
…..de examens op de scholen zitten erop en dan is het tijd voor een lekker ontspannen middagje. Dankzij sponsoring van het Oanob Dam resort, konden de kinderen genieten van een middagje lekker zwemmen en een bord patat met worst! Daarna lekker vakantie!  
   
 

De laatste keer schoolklas…
….was dit jaar best spannend. Zeker voor de 3e jaars. De 2 dagen ervoor hadden ze examens geschreven en nu kregen ze hun rapporten overhandigd. Zouden ze allemaal overgaan naar het laatste jaar waarin ze stage gaan lopen. De spanning steeg toen juffrouw vertelde dat er 2 bleven zitten. De voorwaarden om over te gaan, niet de maximale dagen missen, je werkje elke week doen en een mooi rapport halen, was niet door iedereen gehaald. En we willen jongeren over laten gaan als ze ook laten zien dat ze er wat voor willen doen, als ze volgend jaar stage gaan lopen is dat absoluut nodig. 3 jongens waren dan ook dolenthousiast om te horen dat zij de eerste 3 zijn die het examenjaar van ons schoolprogramma mogen doen. Voor de zittenblijvers was het zuur, maar ze snapten wel dat het vast kwam omdat ze zoveel gespijbeld hadden…. Volgend jaar beter!

De laatste keer als team….
….ons team veranderd voortdurend. Mensen die komen en die gaan. En nu was de tijd gekomen voor Simon, Eline en Gerdien om terug te gaan naar Nederland. Als team wilden we graag gepast afscheid van ze nemen en hebben we ze getrakteerd op een ritje op de “donkeykar” met echte traditionele kleren aan en een toer door het Rehobother Museum.  Aansluitend lekker samen gegeten bij de dam. We zullen jullie missen!

188