Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Golfdag 2015

Na een behoorlijk intensieve voorbereiding was het dan eindelijk zover. Donderdag 28 mei werd de 3e RKC Golfdag gehouden. De vooruitzichten voor het weer waren wat wisselvallig in de aanloop naar deze donderdag. Helaas begon de dag met de nodige regen, maar gelukkig klaarde het na de middag op en konden we zelfs genieten van het zonnetje.

De opzet van de dag was dat ondernemers één of meerdere flights konden kopen, bestaande uit vier personen. Hierdoor ontstond de mogelijkheid dat er bijvoorbeeld relaties van bedrijven werden uitgenodigd zodat er voldoende tijd was om ook te kunnen netwerken. Voor de (nog) niet- of bijnagolfers kon men zich opgeven voor een golfclinic. De belangstelling was groot dit jaar. Er liepen zo'n 70 deelnemers mee in een flight en er hadden zich 20 deelnemers ingeschreven voor een clinic. 

542544546549545548550551552541

Nadat iedereen klaar was met de clinic of met het lopen van de 18 holes was er tijd voor ontmoeting onder het genot van een drankje. Daarna werd een filmpje getoond over het René Kids Centre, voorzien van een korte toelichting door René Ruitenberg. Evert ten Napel was bereid gevonden een kort verhaaltje te houden met wat anekdotes over zijn vak als sportcommentator. Vervolgens was het tijd voor de veiling van prachtige kavels onder leiding van Henk Jan Kerkhof. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbeque. Aangezien het zonnetje lekker was gaan schijnen, kon iedereen lekker genieten op het terras van de golfbaan.

De totale opbrengst van de dag was overweldigend en om stil van te worden, ruim € 41.000! De heer Gerrit Wielink kwam namens Rabobank Noord-Veluwe met een grote verrassing door het bedrag aan te vullen tot € 50.000!!

Wij zijn onzettend dankbaar voor de Golfdag als initiatief van de drie ondernemers. Wij willen alle deelnemers aan deze dag hartelijk danken voor hun deelname en hun bijdrage in het bereiken van dit fantastische resultaat! De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk in Rehoboth, Namibië.

188