Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Medewerkersweekend!

Zaterdag zijn we begonnen met uiteraard een kop koffie en daarna een bijbelstudie van Corwin. Iedereen luisterde aandachtig. Daarna hebben we de auto gepakt en zijn we naar de Oanab Dam geweest. Hoewel dit maar 10 km beter Rehoboth ligt, waren sommige medewerkers hier nog nooit geweest! Hier hebben we spelletjes gespeeld en lekker gezwommen. ’s Avonds verzorgden de Namibische medewekers het eten. Er werden verschillende salades gemaakt en de braai (barbecue) ging aan. Tussendoor werd er door sommigen nog een voetbalwedstrijd gespeeld tijdens het wachten. Daarna hebben we heerlijk gebraaid bij een kampvuurtje. Sommigen verkozen daarna om naar bed te gaan, met anderen hebben we nog ‘wegkruipertjie’ gespeeld (of te wel: verstoppertje).
  

De volgende dag begonnen we rond 8 uur de dag met een half uur stille tijd. Tijd om de dag met God te beginnen. Daarna ontbijten en een teamochtend onder leiding van Eline. Met verschillende werkvormen praten over hoe we het René Kids Centre zien en hoe we ons zelf vinden functioneren binnen het René Kids Centre. Een ochtend van kijken reflecteren op ons zelf en complimenten geven aan anderen! Iets wat mensen hier niet gewend zijn en wat dus erg spannend is om te doen.
We hebben de ochtend afgesloten met een lunch en daarna was het opruimen en weer naar huis. Het was een fijn weekend waarin we gewerkt hebben aan de eenheid tussen de medewerkers!
 

188