Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Netwerkgolfdag groot succes

Verwelkomd met een lekkere bak koffie kwamen de 90 deelnemers in de ochtenduren bijeen op het prachtige Rijk van Nunspeet. Vanuit Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Overijsselen Brabant stroomden de deelnemers binnen, soms zelfs na een autorit van bijna drie uur. Vanaf elf uur werd er serieus om de prijzen gestreden; de clinic deelnemers probeerden de prijs van beste deelnemer binnen te halen en in de baan streden de verschillende flights om welk team er in zo min mogelijk slagen 18 holes kon voltooien. In een tijdsbestek van vijf uur werden ballen de vijver ingeslagen, onmogelijke putts gemaakt, enorme missers geproduceerd, nuttige contacten gelegd en halverwege een heerlijk aantal kippenpootjes genuttigd.

 

Eenmaal terug in het weelderige clubhuis werd onder het genot van een hapje en een drankje teruggeblikt op de mooiste slagen die eenieder wist te produceren en gesproken over de ontwikkelingen die ieders business momenteel doormaakt. Ironisch genoeg werd de start van de veiling voor het kindertehuis in het gortdroge Namibië begeleid door een enorme stortvloed aan regen. Eurosport commentator Henk-Jan Kerkhof leidde op humoristische en gepassioneerde wijze de veiling van een aantal schitterende kavelstukken. Van een maatkostuum tot racefiets, van VIP kaarten voor het Nederlands Elftal tot twee uur Ferrari rijden; voor ieder bedrijf of individu was een interessante aankoop te doen ten behoeve van het goede doel.

666867

Tijdens het diner in Afrikaanse stijl werden de prijswinnaars bekend gemaakt en ontvingen de nummers één een tweetal mooie Afrikaanse wijnen. Tevens werd tijdens het diner de cheque overhandigd met de totale opbrengst van de dag ten behoeve van het R.K.C. Trots en ontroerd door de massale belangstelling in de crisistijd voor deze golfdag mocht René Ruitenberg een cheque ten waarde van € 31.750 euro ontvangen uit handen van Tjeerd van der Schee.  Een fantastisch bedrag dat er voor zorgt dat er een klaslokaal, de eetzaal en de meterkast kunnen worden gerealiseerd.

Wepro, de AW Groep en Heicom kijken terug op een plezierige en nuttige dag en hopen volgend jaar een vervolg te mogen geven aan deze eerste netwerkgolfdag.     

188