Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Nieuw event: de RKC Prestatietocht

Schaatsen op de Weissensee voor het René Kids Centre

Op 26 en 29 januari kunnen schaatsliefhebbers meedoen aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, via de RKC Prestatietocht. Met maximaal veertig deelnemers en schaatsteam Van Werven wordt toegewerkt naar het hoogtepunt van de schaatswinter, dat 40.000 euro moet gaan opleveren voor het René Kids Centre in Namibië.

De RKC Prestatietocht is een samenwerking van het bestuur van het René Kids Centre en het marathonschaatsteam Van Werven, van kopman Gary Hekman. In voorgaande jaren ging er al vaker een groep fanatieke schaatsers mee met het team naar het Oostenrijkse bergmeer.

Vorig jaar leverde dat naast de unieke sfeer en beleving tussen het team en de toerrijders ook 17.500 euro op. Naast het supporten van het schaatsteam, maakt de persoonlijke omgang met elkaar van deze schaatsreis een unieke belevenis.

De RKC Prestatietocht gaat in twee etappes naar de Weissensee; van 24 tot 27 januari en van 27 tot 30 januari. In beide periodes wordt een Alternatieve Elfstedentocht georganiseerd voor toerrijders, daags voordat de profs hun belangrijke wedstrijd rijden. Opgeven kan nog tot eind november. Er kunnen zich maximaal 40 schaatsers opgeven.

Meer informatie: www.rkcprestatietocht.nl 

rkcwsee1
Prachtig decor

Ieder jaar reizen duizenden Nederlanders naar de Weissensee in Karinthië, Oostenrijk, om daar de schaatsweken mee te maken. In een schilderachtige omgeving tussen de bergen ontstaat een sfeer zoals we die kennen van de Nederlandse winters. 

Bekijk de foto's

rkcwsee1siterkcsportevent2sportevent
188