Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Nieuwe vacatures online

In de armste wijk van Rehoboth, een dorp in Namibië van ongeveer 30.000 inwoners, is het René Kids Centre gevestigd. Wij willen kinderen in deze wijk hoop geven en helpen ontsnappen aan een uitzichtloos bestaan van armoede, drankmisbruik en een gebrek aan waardigheid.

Het móét veranderen en het gáát veranderen. Dat is waar wij dagelijks aan werken met een team van zes Nederlanders en zo’n achttien Namibische medewerkers. In en om ons centrum vinden Kidsclubs, jongerenavonden en ontmoetingsmomenten met allerlei groepen mensen plaats. Daarnaast geven we schoollessen en ontwikkelen we werkgelegenheidsprojecten.

Wij geloven in de kracht van God en de opdracht van Jezus om de armen te kleden en de hongerigen te voeden. “Alles wat jullie hebben gedaan voor één van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan”, zegt de Bijbel.

We zijn op zoek naar:

  • Evangelist / Fieldworker
  • Sports coordinator
  • Administrator (finance)
  • Missionair (couple)
  • Education coordinator
Kidsclub-25
Reageren

Voel jij je aangetrokken tot het idee om het verschil te gaan maken? Schrijf dan een e-mail met motivatie naar info@renekidscentre.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

BEKIJK DE BEELDEN

Kidsclub-25Kidsclub-41Kidsclub-59Kidsclub-16
188