Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Nijmeegse 4daagse levert mooi bedrag op voor het RKC

Jarnie is een sportieve jongen, die dit jaar al voor de 3e keer meeliep met de 4daagse. Twee jaar geleden begon hij met 30 km, vorig jaar 40 km en dit jaar voor het eerst 50 km. Samen met zijn vader Egbert stonden ze iedere ochtend om 04.00 uur aan de start.

Ieder jaar laat Jarnie zich sponsoren. Dit jaar liep hij voor het RKC. Na de binnenkomst op 24 juli ging hij samen met vader Egbert, moeder Heleen en zus Julieth regelrecht naar het vliegveld in Frankfurt voor de vlucht naar Windhoek. Daar was er eerst een week tijd voor rust en ontspanning. Op 1 augustus kwam het gezin aan in Rehoboth. Daar hebben ze de hele week meegekeken en hand- en spandiensten verricht op het RKC.

Jarnie heeft daar aan Hanneke de cheque van maar liefst € 1.233,17 overhandigd. Wat een fantastisch bedrag! Hiervan zal in ieder geval een glijbaan worden aangeschaft voor in de speeltuin.

De familie Bok kijkt terug op een mooie reis. Nu eens in het echt te zien in welke omstandigheden de mensen in Rehoboth leven heeft behoorlijk veel indruk gemaakt. Om het RKC nog extra te ondersteunen organiseert Egbert op zaterdag 22 augustus a.s. een toertocht van ± 100 km vanuit zijn woonplaats Bruchem. Mocht u interesse hebben en mee willen fietsen, mail dan even naar egbertbok7@gmail voor verdere informatie.

Baie baie dankie Jarnie voor je mooie gift!

188