Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Omaatje is Thuis

 

Omaatje is Thuis.
Oma Pieterse, bij velen bekend als "omaatje" is afgelopen woensdag 10 februari overleden.
We kenden deze bijzonder Godsvrouw al sinds het allereerste begin van het RKC in de periode met Oma Magdalena. Omaatje was geboren met een “lamme” hand en 25 jaar geleden raakten ook haar benen verlamd. Ze kon zichzelf alleen al schuivend en slepend verplaatsen en was in alles van anderen afhankelijk. Samen met opaatje vormde ze een geweldig voorbeeld van een liefdevol en trouw huwelijk. Totdat opa 2 jaar geleden stierf. Het rotsvaste, volhardende, standvastige geloof sierde haar.

 

Ondanks haar zeer zware, voor ons niet te bevatten, leefomstandigheden vond ze vreugde in de Heer.Ze zag er naar uit om haar Hemelse Vader te ontmoeten.
Een dag voor ze stierf was Jacobus nog bij haar op bezoek en heeft omaatje nog heel mooie, bemoedigende woorden uitgesproken en geprofeteerd over het RKC. Ze was baie dankbaar voor alle ondersteuning de afgelopen 10 jaar. We kijken dankbaar terug op alles wat zij voor anderen heeft betekend in haar leven en zijn blij voor haar dat zij nu echt Thuis is. Ze zal door velen worden gemist. Lieve Omaatje, wat zijn we trots op haar!

Foto omaatje.jpeg
188