Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Ondernemersreis

Wij, Henri en Irma van de Ruitenbeek, hebben deelgenomen aan de ondernemersreis in november. Wij zijn met René en Herma al vier dagen vóór de ondernemers aangekomen. Konden we lekker al wat acclimatiseren. Voor mij was het de tweede keer en voor Irma de eerste keer op het Kids Centre.

Indrukwekkend vond ik de vooruitgang van de bouw. Wat is er veel gebeurd! Wij hebben deelgenomen aan de programma’s en dat was weer erg leuk. Irma genoot duidelijk van de Kidsclub en de Kidsclub Outreach. Als medewerker van het RKC team NL heb ik niet stil gezeten. Ik heb nieuwe filmpjes opgenomen, foto’s gemaakt en er moest nog een boel gebeuren in de aanloop naar de hardloopwedstrijd en Fun dag.

Op de dag zelf werd ik weer “gebombardeerd” tot Hoofd Financiële zaken. Denk je er in NL vanaf te zijn.... :-) . Toch hebben we ook lekker kunnen ontspannen, o.a. bij de Oanob Dam en Okapuka.

Het was een vermoeiend reis, maar zeker weer de moeite waard! Het zal zeker niet onze laatste keer zijn geweest, want Irma heeft al aangegeven graag terug te gaan als het Centre klaar is. Ik zal zeker vaker terugkomen om de ondernemersreizen te gaan begeleiden, samen met Rene. Ik zie er naar uit! Baie, baie, dankie!

188