Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Sarah’s geld goed besteed!

Er liggen in Rehoboth veel kinderen in het ziekenhuis die soms voor een tamelijk lange periode in het ziekenhuis moeten verblijven. Sommige kinderen komen binnen met ernstige ondervoeding of hebben TBC wat beiden een lange herstelperiode hebben. Niet alle kinderen hebben ouders of familie die hen komen bezoeken. Soms komen de kinderen van omliggende boerderijen en moeten de ouders terug naar de boerderij. In andere gevallen zijn er geen ouders in beeld, of drinkt de moeder erg waardoor ze haar kind niet komt bezoeken. Zulke kinderen zijn dan maanden overgeleverd aan het personeel in het ziekenhuis.

Als medewerkers van het RKC willen we Gods liefde laten zien en dit doen we o.a. door met regelmaat de kinderafdeling van het ziekenhuis te bezoeken. Zoveel kinderen die snakken naar een beetje persoonlijke aandacht, een knuffel of even samen spelen. Met het geld van Sarah hebben we speelgoed gekocht zodat de kinderen iets te doen hebben.

We hebben een keukentje en een voetbaltafel gekocht. Puzzels en spellen. En allerlei kleur- en spelletjesboeken waar de kinderen lekker in kunnen kleuren. De zusters en de kinderen waren er erg blij mee.

Afgelopen dinsdag is Annemieke met een groep jongeren van de Youth Night naar het ziekenhuis gegaan en heeft lekker met de kinderen met het speelgoed gespeeld.

Lieve Sarah, super bedankt voor je inzet namens alle kinderen en zusters van de kinderafdeling!  

188