Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Schaatsen op de Weissensee

En het resultaat mag er wezen! Uiteindelijk hebben 5 van de 6 schaatsers de tocht volbracht in een tijd van ongeveer 8 uur en 45 minuten. Deze actie heeft het mooie bedrag opgeleverd van € 5000,-. Daarnaast kreeg het René Kids Centre ook nog eens de jaarlijkse € 7500,- namens de Van Werven Groep overhandigd waardoor het eindelijke bedrag komt op € 12.500,-.Voor wie enthousiast is geworden: volgend jaar staat er een tweede editie op het programma en hopen we een groep vamn 10 - 12 deelnemers bij elkaar te krijgen.

Namens het bestuur alle vrijwilligers van het René Kids Centre ontzettend bedankt voor jullie inzet, afzien en ondersteuning!

Over de Stichting WSR4K en team Van Werven

Stichting WSR4K is al enige jaren nauw betrokken bij het werk van het René Kids Centre in Namibië. Zij zijn de afgelopen 2 jaar hoofdsponsor geweest van  de RKC Hardap Half Marathon. Dit is het enige sportevenement in Namibië wat volledig georganiseerd en gesponsord wordt door buitenlandse organisaties. Ook Van Werven is nauw betrokken bij de actviteiten van Het René Kids Centre zo start er binnenkort een afvalproject in Rehoboth, waar onder andere Van Werven haar kennis gaat delen.Meer info stichting WSR4K en team Van Werven:  www.teamvanwerven.nl

188