Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Sponsoring ‘running team’ door Poort 5

Zo hebben we Wendelinus (zie foto) via een hardloopwedstrijd, die georganiseerd werd vanuit het RKC, leren kennen. Er deden veel professionele renners mee. Wendelinus komt uit Rehoboth en deed ook mee. Niet als proffesionele renner, want hier had hij de middelen niet voor. Ontroerend om te zien hoe hij in deze wedstrijd eerste werd op zijn versleten sportschoenen (lees: zo versleten dat er bijna alleen een zooltje, die vastgebonden was met veters, over was).

242526

Met deze jongen is het Kids Centre aan de slag gegaan; stimuleren en trainen. Hij loopt op dit moment al bijna op topniveau door 10km in 31 minuten te lopen. Met doorzettingsvermogen kom je een heel eind, toch heeft ook deze jongen goed materiaal nodig. Wendelinus is dan ook erg blij met de gekregen spullen. Wendelinus en wij hopen natuurlijk dat hij op den duur op topniveau mee mag gaan doen. Deze sponsoring stimuleert hem om door te gaan.

Er zijn nog veel meer goede lopers in Rehoboth die het RKC wil gaan trainen. Op dit moment wordt er een team samengesteld. In de toekomst gaat u zeker meer van deze ‘toppers’ horen!

188