Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

U got talent!

In de twee weken voor de talentenshow konden de tieners zich als deelnemer inschrijven. In totaal was er plek voor 20 optredens. De aanmeldingen kwamen achter elkaar binnen. Hierdoor kon een aantal kinderen helaas niet optreden. Wel kwamen zij op de reservelijst, want je weet het nooit hier. Het kan maar zo zijn dat iemand zich komt inschrijven maar uiteindelijk toch niet komt opdagen. Maar dat bleek voor deze talentenshow niet het geval: op één na waren alle artiesten aanwezig!

 

Om half 6 die avond hebben we het hek open gedaan en mochten de jongeren naar binnen komen. Ze kregen een warme maaltijd met drinken en in de pauze zelfs een blikje cola en chips. Ook kregen alle deelnemers een zakje met lekkers. Er waren meer dan 150 tieners en samen hebben we genoten van de verschillende acts: verschillende dansen, zang en rap.


Uiteindelijk hebben alle artiesten de talentenshow gewonnen, want God heeft iedereen talenten gegeven. Zij hebben dit laten zien en wij hebben daar met z’n allen van mogen genieten op deze avond! Als afsluiter hebben we de muziek aangezet en konden alle tieners nog even lekker dansen, en daar houden ze van! Wat een geslaagde avond!

 

188