Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Verslag halve marathon/4 Engelse Mijl Zwolle

De warmlopers uit Zwolle is een hardloopgroep, die ieder jaar gezamenlijk traint voor de halve marathon of de 4 Engelse Mijl van Zwolle. Het doel is tweeledig: naast de sportieve uitdaging is er voor iedere loper ook de uitdaging om zoveel mogelijk sponsoren te vinden.

Dit jaar liepen de warmlopers voor drie doelen, één van die doelen was het Rene Kids Centre. Speciaal voor het RKC zijn er veel betrokkenen van het RKC warm gelopen om eenmalig mee te doen met deze groep. En juist voor deze lopers was de sportieve uitdaging enorm.

561563562564

Zowel voor de lopers van de 4 EM als voor de lopers van de halve marathon. Voor de één was het uitlopen van de 4 EM een mega prestatie, terwijl de ander op de 21,1 km een scherpe tijd wou lopen. Maar allemaal met hetzelfde doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de kids in Namibië. Met heel veel enthousiasme, gezelligheid, hier en daar een blessure en heel veel doorzettingsvermogen hebben alle warmlopers die van start gegaan zijn de finish gehaald. Al was het hier en daar echt op het tandvlees, de reacties waren allemaal hetzelfde: wat een gaaf evenement en al het publiek aan de kant motiveert enorm!

Petje af voor deze prestatie! Op 22 juni kon tijdens de afsluitingsavond het mooie bedrag van € 14.250,- overhandigd worden aan het Rene Kids Centre. Voor iedere bijdrage, op welke manier dan ook: Baie baie dankie!! www.warmlopers.nl  

188