Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Visser fietst voor René Kids Centre Namibië

Het was een geweldige ervaring. Met een team van 15 collega’s fietste Visser afgelopen zaterdag de Amstel Gold Experience in Limburg. Totaal is er 1495 km gefietst wat neerkomt op een bedrag van ruim €16.000 euro voor het goede doel, René Kids Centre in Namibië.

Voorbereiding
Deze fietstocht door berg en dal vroeg niet alleen om doorzettingsvermogen, maar ook om een gedegen voorbereiding. Al in de winter was het team van Visser in de sportschool te vinden voor spinninglessen. In maart is gestart met een reeks van vele trainingsuurtjes op de racefiets, om uiteindelijk 75 of 115 km af te zien op de heuvels in Zuid-Limburg.

5354

René Kids Centre
De fietstocht had een duidelijk doel, namelijk geld inzamelen voor het  René Kids Centre. Deze stichting zet zich in voor de allerarmste kinderen in Rehoboth; een plaatsje van  20.000 inwoners in Namibië. Het Kids Centre staat in Block E, een wijk met veel werkloosheid en drankmisbruik. Veel kinderen groeien hier op zonder ouders of met een ouder die er niet voor hun is, omdat deze aan drank verslaafd is. Met o.a. een speciale kidsclub, godsdienstprogramma’s en school-en huiswerklassen wordt gezorgd dat er ook voor deze kinderen “hoop voor de toekomst” is.


Visser is zich bewust van de noodzakelijke balans tussen People, Planet en Profit. Deze sportieve prestatie en donatie aan het René Kids Centre is één van de concrete bijdragen hieraan. Klik hier om naar hun website te gaan. 

188