Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Youth Alpha afgesloten met geslaagd weekend

Afgelopen trimester hebben we voor een groep van 23 jongeren uit blok E de Alpha course aangeboden. We zien zo vaak dat jongeren wel een keus maken voor Jezus, maar de verandering blijft uit. Discipelen van jongeren is erg belangrijk en daarom hebben we naast de vrijdagavond Youth Night op de maandagen voor een vaste groep de Alpha course aangeboden. Na 7 avonden is het dan tijd voor een weekend weg.

We zijn naar een “plaas” geweest 30 km buiten Rehoboth. Het was een mooie locatie waar het lekker rustig was. 21 jongeren waren mee en wat was het een geslaagd weekend, het thema was “de Heilige Geest”, wat doet Hij,wie is Hij en hoe kun je met hem vervuld worden. We hebben heerlijke tijden van aanbidding gehad, goeie praatjes met levendige voorbeelden en een geweldige gebedsavond waar de Heilige Geest jongeren echt heeft aangeraakt. Er werd vook oor elkaar gebeden. Wat is het gaaf is om dat jongeren te zien doen. Natuurlijk hebben we ook leuke spellen gedaan en lekker samen gegeten.

Zondags hebben we gepraat over de rest van je leven, hoe nu verder. Je hebt Jezus aangenomen als je Heer, je hebt de Heilige Geest ontvangen, hoe kun je nu dicht bij God blijven en Hem volgen? De jongeren hebben allemaal doelen opgeschreven waar ze aan willen werken op gebieden van verslavingen, puurheid in seksualiteit, taalgebruik etc.  We hopen dat u mee wilt bidden zodat deze jongeren dicht bij God mogen blijven en getuigen voor hun omgeving mogen zijn. De jongeren hebben na afronding van de cursus allemaal een certificaat gekregen. Na de vakantie is deze groep welkom op de dinsdagavonden voor verdieping en begint er weer een nieuwe Youth Alpha op de maandagavonden waar we hopen weer zo’n enthousiaste groep te verwelkomen.

Matteus 28:19  “Gaan dan na al die nasies toe en maak die mense my dissipels: doop hulle in die naam van die Vader en die Seun en die Heilige Gees en leer hulle om alles te onderhou wat Ek julle beveel het.”

188