Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Financiën

Nu de bouw van het centrum is afgerond, hebben we jaarlijks rond de 250.000 euro nodig om al onze programma’s te kunnen uitvoeren. Daarin zijn we volledig afhankelijk van onze donateurs en sponsoren, die ons tot nu al zo fantastisch hebben geholpen. 

Het René Kids Centre streeft ernaar om 90% van de giften te besteden in Namibië. Het geld wordt onder andere uitgegeven aan de organisatie van activiteiten, verloning van de lokale medewerkers, huisvesting en afschrijvingen. Er werken in totaal bijna vijftig mensen voor het RKC, waarvan de meeste vrijwillig. Op dit moment worden dertien medewerkers betaald, bijna allemaal lokale, Namibische medewerkers.

Jaarlijks worden verschillende evenementen georganiseerd vanuit Nederland om fondsen te werven. Het RKC Golftoernooi bracht in 2015 maar liefst 50.000 euro op. Tour de Baie Dankie is een fietstocht die ieder jaar ongeveer 10.000 euro oplevert. In januari 2016 organiseren we de RKC Prestatietocht. We hopen dat deze tocht zo’n 40.000 euro gaat opleveren. 

 

Wil je ons ook meehelpen?
Alle cijfers bekijkt u in ons jaarverslag.

208