Geef kansarme kinderen in Rehoboth Namibië een hoopvolle toekomst
Bel ons: 06 543 974 85

Help kinderen aan een schooluniform

Op 9 januari is de zomervakantie in Namibië weer voorbij en zullen de scholen weer beginnen. In die eerste weken komen er veel oma’s, moeders, tantes en kinderen naar ons toe, vragend om hen te helpen aan een schooluniform.

De kinderen zijn verplicht om in een uniform naar school te komen. Maar in Block E kan niemand dat betalen. Afgelopen jaar hebben we veel kinderen kunnen helpen aan een schoolbroek of schoolblouse. Er kwamen te veel kinderen om iedereen een compleet uniform te geven. Dit jaar hopen we meer kinderen te kunnen helpen.

 

Het is zo belangrijk dat de kinderen naar school gaan. Als ze niet naar school gaan, hangen ze op straat. Daar waar de alcohol is en seksueel misbruik aan de orde van de dag. Daar waar levens vol potentie in de kiem gesmoord worden. Samen helpen we deze kinderen aan een hoopvolle toekomst.  

Help mee, door vandaag nog 18 euro te doneren in onderstaand formulier, onder vermelding van 'uniform', of door uw gift over te maken op NL40RABO0124702341. Baie dankie! We zorgen dat er een selfie als bedankje wordt toegestuurd.

 

uw betalingsgegevens
Uw persoonsgegevens
  • Velden met een * zijn verplicht.
Betaling
Eenmalig
Periodiek
Betaalwijze
Machtiging
iDEAL
Gegevens voor automatische SEPA incasso
Overzicht van uw gift
U kunt bij het rkc veilig betalen met:
217